Bir ışığın içinde akmak, çağlamak ölüm, Geride kalanları yakmak, dağlamak ölüm, Dünyada bulunmayan mutluluk ve sükûnu; Üç metre kefen ile ruha sağlamak ölüm.
Muammer Akman
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ölüm gün gelir ayağımızı okşar Hadi gidelim der yavaştan Gidilen yer dalgalı bir sahil midir Süt liman bir deniz midir Ormanları yakmayalım yine Yalnızlığın kederinden ölen mi var
Ölümün bir dörtlüğün içinde destan gibi anlam içererek anlatılması her kişinin yapacağı iş değil Helal olsun sevgili gönül dostu tebrik ederim selam ve sevgimle
ÜSTAT,DÖRTLÜK MÜ YAZDIN KİTAP MI?SEN NE DERSİN.MÜKEMMEL OLMUŞ,KUTLUYORUM.ÖLÜM BUNDAN DAHA GÜZEL ANLATILAMAZ HERHALDE.....SEVGİ VE SAYGILARIMLA....İBRAHİM KARAÇAY
bizler için bilinmez belki bilmece ölüm ışığa ulaştıran noktadır gece ölüm bence ölüm mutluluk acılardan kurtaran son nefesle ayrılan "Ah" tır son hece ölüm.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.