Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Denge32
Denge32

Yaram Çok,,

Yorum

Yaram Çok,,

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1138

Okunma

Yaram Çok,,

Yaram Çok,,

Yaram çok..

Yaram çok sarılmaya,
Derman yok alınmaya,
Acılara meydan verdim,
Gücüm yok dayanmaya...

Sevgilim mi var sarılacak,
Dostum-mu var darılacak,
Her nefeste kahrolurum,
Hayat mı var yaşanacak...
...

Bir Umut kalmış o’da gelecek,
Ağlayan gözler nasıl gülecek,
Gülmeyi unutu,şimdi derbeder,
Bilmem ki daha neler görecek...


Duyduğum sözler hep yalan,
Koynumda beslediğim bir yılan,
Yıkmış hayallerimi etmiş talan,
Nasıl anlayamdım onca zaman,,,
Yüreğim yanar duman duman..

…MuammeR…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaram çok,, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaram çok,, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaram Çok,, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL