Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mi
mihricanozdemir

BERABER OLSAK

Yorum

BERABER OLSAK

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1008

Okunma

BERABER OLSAK

Ellerin elimde gözlerin gözümde
Bakışşak saatlerce hep seninle
Sabahlar akşam akşamlar sabah
Zaman gecce bizden habersizce

Dilekler tutsak yıldızlara bakarak
Mehtabı izlesek bir sigara yakarak
Hasret gidersek doyasıya sarılarak
El ele olsak yagmurda ıslanarak

Zamanlar peş peşe saatler dursa
Yagmur damlaları camımıza vursa
Hep o bitmeyen şarkımız calsa
Beraber olsak o ağacın altında

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beraber olsak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beraber olsak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BERABER OLSAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
17.3.2013 18:59:10
5 puan verdi
çok güzel sevgi dizleri kalemine sağlık beğenerek okudum kutladım selamlar
ŞÛRZAN
ŞÛRZAN, @s-rzan2
17.3.2013 18:53:33
hangi seven yürek sevdiğiyle her halukarda beraber olmak istemz..ne güzeldi..içten samimi..sonsuz tebriğimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL