Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
tu
tugrulahmetpekel

Çeşitlemeler/Kadın ve...3 (Kombinezon)

Yorum

Çeşitlemeler/Kadın ve...3 (Kombinezon)

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1817

Okunma

Çeşitlemeler/Kadın ve...3 (Kombinezon)

Çeşitlemeler/Kadın ve...3 (Kombinezon)


Kombinezon kadının iç gömleği
Onu onurlandırır muhteşem vücutlar
Mahremane güzelliklere bürünür gizlenen,
Bitmez tükenmez arzuların eşliğinde
İç çamaşırı ile kadınsı duygular.
Niye, niçin nedenmleri sorulmaz asla
Esrarıdır kadının bilinmeyen
Zorlu yollarınm sonunda
O sevdiğin kadın ve sen
Nihayet yakalarsın mutluluğu Adamım.

Sana______3______
Veda Arasıl Kartal

08.03.2013/Cuma
Tuğrul Ahmet Pekel

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çeşitlemeler/kadın ve...3 (kombinezon) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çeşitlemeler/kadın ve...3 (kombinezon) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çeşitlemeler/Kadın ve...3 (Kombinezon) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL