Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
arzum
arzum

şiirsin sen

Yorum

şiirsin sen

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1479

Okunma

şiirsin sen

şiirsin sen


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şiirsin sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirsin sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şiirsin sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
dellysedat
dellysedat, @dellysedat
6.12.2007 11:34:15
şiir....
adın ne senin...
şiir...
şiir gibi...şiir....
Tebrik ve selam ile...
Şiirle kalın...
Ermanulusoy
Ermanulusoy, @ermanulusoy
6.12.2007 00:15:56
Tebrik ederim.Kalemin daim olsun. Sevgiyle kal. Mutluluk her zaman yanında olsun. Saygılar +5 puan
gözyaşı
gözyaşı, @gozyasi
5.12.2007 22:46:18
mükemmel bir şiir ... ALLAH(cc) Ş-İ-İ-R siz bırakmasın... tebrik. saygı ve tam puan.
_*angel*_
_*angel*_, @--angel--
5.12.2007 22:16:05
tebrik ederim süper...
ufurmelerim
ufurmelerim, @ufurmelerim
5.12.2007 22:04:12
kim koydu bu ismi sana?
ananmı? babanmı? yoksa..?
noter huzurunda kura ile
tebrik ederim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL