Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
cihangirorkun
cihangirorkun

Sarı Bir Hayat

Yorum

Sarı Bir Hayat

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

748

Okunma

Sarı Bir Hayat

Sarı Bir Hayat

Sarı bir hayat…
Bi’ köşesi yanmış…
Yazıları silik…
Mürekkebi dağılmış…
Aşağı tükürsem; sakal
Yukarı tükürsem bıyık!
Öğlece muallâkta kalakalmış!
Sarı bir hayat…
Geç kalınmış…
Öğlece baka kalınmış!
Kendimi temize çekemiyorum bi türlü
Karalama defteri gibiyim;
Defalarca yazılıp çizilmiş silinmiş de
Hala bi şeyler eksik kalmış.
Sarı bir hayat…
Yırtılıp bin parçalanmış
Mevsimi geçmiş,
Mevsimi çorak kalmış!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sarı bir hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarı bir hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sarı Bir Hayat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL