Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ZEYBEXİN
ZEYBEXİN

ASKER ŞİARI

Yorum

ASKER ŞİARI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1047

Okunma

ASKER ŞİARI

Nişan almak gez göz arpacık..
Attığını vurana sen arka çık..
Onbeş ay dediğin ne kadarcık..
Kafadan kaçık ama ucu açık...

Sağ sol ileri geri öne arkaya..
Kamuflaj giyer bakmaz markaya...
Her iklimde meskeni sarp kaya..
Üşürse sarılır ufacık bir parkaya..

Esas duruştur ibadeti..
İçtima alanıdır mabedi..
Aralık mesafedir marifeti..
Sadece asker kalsın ebedi...
SADECE ASKER KALSIN EBEDİ...

Hey gidi askerlik heyy..
Ulaştırdığın tek mertebe şehitlik..
Arkandan ağlayanlar bilmezler mi ki..
Dünyaya doyamadan göçüp gittik...

--TAHİREXİN--

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Asker şiarı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asker şiarı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASKER ŞİARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL