Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
avnitemiz
avnitemiz

SOL YANIM ZEMHERİDE

Yorum

SOL YANIM ZEMHERİDE

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1017

Okunma

SOL YANIM ZEMHERİDE

SOL YANIM ZEMHERİDE


Sen gidince anladım, sensizlik ne kadar zor,
Sağ yanım güz mevsimi, sol yanım zemheride.
Yüreğim hem kanıyor, hem de senle atıyor,
Sağ yanım güz mevsimi, sol yanım zemheride.


Gül dikensiz olur mu, gönlüm sensiz olmuyor,
Nedensiz de seversin, bunu aklın almıyor,
Bahar kışsız gelmiyor, yaz baharsız kalmıyor,
Sağ yanım güz mevsimi, sol yanım zemheride.


Lokman Hekim boşuna, iyleştirme veremi,
Aslı verdi bir gömlek, kül etti ya Kerem’i,
Dört mevsim geldi geçti, bulamadım çare mi,
Sağ yanım güz mevsimi, sol yanım zemheride.


19.02.2013
Avni Temiz


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sol yanım zemheride Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sol yanım zemheride şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOL YANIM ZEMHERİDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
the life
the life, @thelife
19.2.2013 20:02:49
benim sol yanım da öyle :) yüreğe sağlık!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL