Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hanifeküçük
hanifeküçük

SENİ SEVİYORUM DE

Yorum

SENİ SEVİYORUM DE

( 4 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1138

Okunma

SENİ  SEVİYORUM DE

SENİ SEVİYORUM DE

SENİ SEVİYORUM DE

ÇALAR GÖNLÜMDE KEMAN
NİHAVENT MAKAM ÇALSAN
SON BİR KEZ BENİM OLSAN
SENİ SEVİYORUM DE

HAYAT BU KADARMI ZOR
AŞK KARŞILIK VERMİYOR
SEVİYORUM GELMİYOR
SENİ SEVİYORUM DE

KALBİMİ YIKIP GİTTİN
HİCRANA SALAN SENDİN
İNSAFSİZDA DEĞİLSİN
BİR KEZ SEVİYORUM DE

İSTE ÇEKİP GİDEYİM
İSTERSEN BEN GELEYİM
BİR KEZ SÖYLE BİLEYİM
SENİ SEVİYORUM DE

HANİFE KÜÇÜK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Seni seviyorum de Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni seviyorum de şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVİYORUM DE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ÇİMEN-58
ÇİMEN-58, @cimen-58
18.2.2013 14:47:41
5 puan verdi
İSTE ÇEKİP GİDEYİM
İSTERSEN BEN GELEYİM
BİR KEZ SÖYLE BİLEYİM
SENİ SEVİYORUM DE

final muhteşem gönül damlalrınız daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL