Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
za
zaferoğlu

AZERBAYCAN TÜRKÜNE SÖZ

Yorum

AZERBAYCAN TÜRKÜNE SÖZ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1097

Okunma

AZERBAYCAN TÜRKÜNE SÖZ

Türk Türke yar olur isteme gayrıdan yardım
Sen herkesi Türk mü sanırsın şaşırdım kaldım

Kalbimizdesiniz biliriz siz de oğuz bizde oğuz
Söz yardımınıza koşacağız geçince başa oğuz
Halim Yaman 15.2.2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Azerbaycan türküne söz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Azerbaycan türküne söz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZERBAYCAN TÜRKÜNE SÖZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
15.2.2013 17:38:24
5 puan verdi
AZERBAYCAN TÜRKÜNE SÖZ

Türk Türke yar olur isteme gayrıdan yardım
Sen herkesi Türk mü sanırsın şaşırdım kaldım

Kalbimizdesiniz biliriz siz de oğuz bizde oğuz
Söz yardımınıza koşacağız geçince başa oğuz
Halim Yaman 15.2.2013




Bir azeri türkü olarak yüreğinden öpüyorum.............
Kalemin yüreğin var olsun...... Saygılar




Bir Millet iki devlet olgusu boşa denmemiştir...........

''Bir Kere Yükselen Bayrak
Bir daha asla İnmez''...... M Emin Resulzade
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL