İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
leventertekin
leventertekin

HÜZÜNLÜ GURBET

Yorum

HÜZÜNLÜ GURBET

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1875

Okunma

HÜZÜNLÜ GURBET

HÜZÜNLÜ GURBET



Kim demiş “Gurbet uzaklarda” diye
Gurbet o kadar yakın ki
Şahdamarıyla her dem hissettiriyor kendini
Gurbetin hasreti vuslattadır

Hüzünlü gurbet mi seni sarıyor
Yoksa ızdıraplı gurbet mi?
İşte bütün mesele bu…
Hüzün sevincin ruh ikizi
Gurbette visalin beklediğidir
Hüzünler olmasaydı sevincimizin
Gurbetler olmasaydı visali nereden bilecektik
Öyleyse gel artık hüzünlü ruhumun sevdalısı
Gel ki al yorgun kalbimin hüzüngurbetini
Al ki bitsin bu hasret..

A.Levent ERTEKİN
14.02.2013/Menemen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hüzünlü gurbet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzünlü gurbet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HÜZÜNLÜ GURBET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
14.2.2013 14:21:57
Beğeni:
0
Okunma:
1875
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL