Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ahmet deliacı
ahmet deliacı

******ÖMÜR DEDİĞİN*******

Yorum

******ÖMÜR DEDİĞİN*******

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1025

Okunma

******ÖMÜR DEDİĞİN*******


DOĞDUK BÜYÜDÜK,, ÇOCUKLUK, DERKEN...
GENÇLİK DELİKANLILIK,, HIZLILIK VARKEN...
HAYAT MEKTEBİNDE , KALEMSİZ, KİTAPSIZ OKURKEN..
GEÇİM,,,DERDİ,,YETİM,DERDİ...SEÇİM,,DERDİ,,ÇOKKEN..
NELERE,,, BOYUN ,,EĞMEZ,,EĞMEM,,,DERKEN
NİCE....ÇAKALLAR,,, ÇEVREM,DE ÇİRİT ATARKEN,,
DOST...GÖRÜNÜP.. YÜZÜMÜZE GÜLERKEN ...
EKMEK,,AŞ...İŞ,, ASLANIN,,,,SON DELİĞİN,,DE,,,İKEN
HER... TÜKÜRDÜĞÜ.NÜ,,,,,YALAMAZKEN,,VE BEN...
KİMİ,,PİÇ,,, BOZUNTUSU,,,,DELİKANLILIK TASLARKEN...
KİMİ,,,PARASI,,PULU,,, İLE ADAMLIK SATIN,,ALIRKEN..
KİMİNDE,,,İNSANLIK,,KİMİNDE..ŞEREFSİZLİK,,VARKEN..
BAK,,,,ÖMÜR,,BİTTİ...AHHHHH..VAHHH...DERKENNN....



YAZAN; AHMET DELİACI... 10/02/2013

SAYGLILARIMLA,,,,,,,,,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
******ömür dediğin******* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ******ömür dediğin******* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
******ÖMÜR DEDİĞİN******* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL