Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yarsever
yarsever

BENDEKİ DELİ

Yorum

BENDEKİ DELİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

621

Okunma

BENDEKİ DELİ




Kalbini yırtıyor gömleği varken
Aklımdan vuruyor bendeki deli
Sevgiyi arıyor sevgisi varken
Aklımdan soruyor bendeki deli

Derinden düşünüp çatlatır dili
Kurutur sözümün içtiği demi
Perişan halime güldürür eli
Aklımdan vuruyor bendeki deli

Kapamış gözünü derinden inler
Kim bilir hayalde kimleri düşler
Gelse de gerçeği hayali ister
Aklımdan kaçıyor bendeki deli

Dönüp dolaşsa da bir yere gitmez
Söylerim gerçeği nefesim yetmez
Dalmış deryalara geriye gelmez
Aklımdan taşıyor bendeki deli

Yarsevermiş başka yari sevmezmiş
Yar sevmeden önce sevgi bilmezmiş
O yari ölmeden o da ölmezmiş
Aklımdan aşıyor bendeki deli

05/02/2013
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bendeki deli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bendeki deli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDEKİ DELİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kardelen_-3372
Kardelen_-3372, @kardelen--3372
5.2.2013 22:30:26
5 puan verdi
kutlarım deli aşık :)
güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL