Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
DÜMDÜZ
DÜMDÜZ

NERDEYDİZ OLA

Yorum

NERDEYDİZ OLA

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1819

Okunma

NERDEYDİZ OLA

Musalla taşında,birbuçuk saat
Boşuna uzandım,niye gelmediz
Tabuttaki ince aralıklardan
Baktım göremedim,nerdeydiz ola

Hoca efendiyi,pek duyamadım
Zaten,çoğunu da anlayamadım
Kapağı zorladım,kaldıramadım
Üç kere öksürdüm,nerdeydiz ola

Gelip,beş-on dakka safta duraydız
Üstümde hakkız var,helal edeydiz
Bari,iki kürek toprak ataydız
Çok mu işiz vardı,nerdeydiz ola

Hani biz kardeştik,can ile baştık
Ekmeği bölerdik,kadim yoldaştık
Beraber aç kaldık,damlarda yattık
Sizi utanasız,nerdeydiz ola

İstanbul - 2013

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Nerdeydiz ola Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nerdeydiz ola şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NERDEYDİZ OLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Suat Zobu
Suat Zobu, @suat-zobu
19.7.2017 13:44:21
5 puan verdi
Müthiş güzel. Tebrik ederim selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL