Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
misalşair
misalşair

çözemedim sırrını

Yorum

çözemedim sırrını

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

841

Okunma

çözemedim sırrını


Hayallerim bu aşkı yaratmıştı
Ama umudumun son kalesi de
Yıkıldı
Çaresizliğim elimi kolumu bağladı
Gitme diye dualar ettim
Sensizlikten değil yalnızlığımdan
Korktum belkide.
Karanlığımdan değil
Sonsuzluğundan çekindim belkide
Uzay boşluğu gibi
Bilemedim hiçbir zaman
Aslında ne sakladığını
Çözemedim sırrını ömrümce...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çözemedim sırrını Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çözemedim sırrını şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çözemedim sırrını şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL