Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İkram Gökhan Akcebe
İkram Gökhan Akcebe

Gönlüme Dokun

Yorum

Gönlüme Dokun

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

818

Okunma

Gönlüme Dokun

Bağlanıp, çözülmeyen ellerimde,
Sevip, hiç ayrılmayan gönlümde,
Mahşere bırakmayacağım acılar,
Sevgiliye verilecek bir tek canım var.

Derman aramayan derdimi bilmez,
Çekmeyen dertlerimi hiç dinlemez.
Halden anlamayan beni görmez.
Baksa da, kalbin kıblesi var bilmez.

Hak kalbime nikahını ezelde kıymış,
Şükür secdesiyle sen O’na doğrul.
Varmışım, bir bakmışsın yokmuşum,
Elinden vazgeçtim gönlüme dokun.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gönlüme dokun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlüme dokun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlüme Dokun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CheLiSki.
CheLiSki., @cheliski-
30.1.2013 09:14:32
5 puan verdi
Varmışım, bir bakmışsın yokmuşum,
Elinden vazgeçtim gönlüme dokun.


Burdada karşılaşmak güzel ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL