Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yükseli66
yükseli66

GÖNÜL DAĞI

Yorum

GÖNÜL DAĞI

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1034

Okunma

GÖNÜL DAĞI


Boran olsa gönül dağı
Zirvesi duman olmaz mı?
Hazan vursa bahçe bağı
O yardan aman olmaz mı?
Hak tecelli ettiğinde
Havan suyun bittiğinde
Düşün davet ettiğinde
Gidişin hemen olmaz mı?
Ruh bedenden sıyrılınca
Acı sala duyrulunca
Nazlı yardan ayrılınca
Hallerin yaman olmaz mı?
Fikre dene son bellidir
Hakka rucu dön bellidir
Arzulanan yön bellidir
Gidende dönen olmaz mı?
Yükselim bu âlem yalan
Yok, bildik ebedi kalan
Tedbirli tevekkül olan
Mümİnde iman olmaz mı?
Bir canda iman olmaz mı

Osman yüksel

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönül dağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül dağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL DAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
(Hayatt)
(Hayatt), @-hayatt-
27.1.2013 21:33:33
5 puan verdi
Kalemin daim olsun hacam selam ve saygılarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL