Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
sehriyar
sehriyar

YANLIŞ RÜYA

Yorum

YANLIŞ RÜYA

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1065

Okunma

YANLIŞ RÜYA


Bir İngiliz rüyası gördüm önceki akşam;
Galiba yanlışlıkla bana getirmişlerdi
Önce evirdim-çevirdim, na’pim seni? Dedim...

Ne dilinden anlarım, ne ilinden,
Anlıyor olsaydım da zaten onu sevmezdim.
Kükredim kalktım hemen öfkeyle yatağımdan!..
Nasıl geldi nereden,bu rezalet film Tanrım?...
Yumruklarımı sıkıp avazımca haykırdım!...
Alın bunu başımdan uzaklara götürün!
Kırk suyla gözlerimi yumak geçti içimden...

Bir ingiliz rüyası gördüm önceki akşam
Belli ki yanlışlıkla bana getirmişlerdi,
Önce evirdim-çevirdim,lanet olası dedim...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yanlış rüya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanlış rüya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANLIŞ RÜYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sazende DEMİR
Sazende DEMİR, @sazendedemir
1.12.2007 19:54:23



"na''pim" yanlış kullanım n'apayım olmalıydı...

Sevgimle.



Teyyar DUMLU
Teyyar DUMLU, @teyyardumlu
1.12.2007 18:58:29
Dostum nasıl olur? Bu ülkede yıllardır İngilizce öğretilmekte, ama nicedir az öğrenilmekte. Size de bu zor gelmiştir muhakkak. İnanın zevk duydum okurken. Kutlarım. Selam saygılar.
ezom
ezom, @ezom
1.12.2007 14:40:03
hoş,degişik:)
kötü bir ruya gördüğümüzde suya söyle derdi dedem...bence öyle yap,
yüreğine sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL