Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

mürekkep

Yorum

mürekkep

( 2 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1302

Okunma

mürekkep

Yanlızlığımın üstüne gölge eden güneş.

Kimsesizliğimin , hareminden kendine bir eş seç.

24.01.13 istanbul

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mürekkep Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mürekkep şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
mürekkep şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
25.1.2013 18:56:12
güzel
rezzan27
rezzan27 , @rezzan27
25.1.2013 18:52:49
5 puan verdi
Yara terbiyecisi ile aynı fikirdeyim..Zira o çok iyi bir şair,zannımca.Oldu diyorsa,olmuştur bence de..Başarılar..Favori listeme de aldım zaten,bu şiiri.Tebrikler..

rezzan27 tarafından 1/25/2013 7:42:14 PM zamanında düzenlenmiştir.
yara terbiyecisi
yara terbiyecisi, @yaraterbiyecisi
25.1.2013 17:51:31
5 puan verdi
kesinlikle çok sağlam. Hem de çok ve de derin... Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL