Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
misalşair
misalşair

şimdi masaldır, yaşananlar

Yorum

şimdi masaldır, yaşananlar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

923

Okunma

şimdi masaldır, yaşananlar

şimdi masaldır, yaşananlar


Yel değirmenleriyle savaşmam ben
Rüzgar öğütürüm değirmen taşlarında
Umut eker, özgürlük biçerim
Bir düş kurarım
Çamurdan kaleler yaparım
Camdan kuleleri sevmem
İnsanlara bakmam tepeden
Kaldırımlarda oturup
Çekirdek çitleyip,
Üç tekerlekli bisiklet süren
Çocukları izlerim

Gülmeyi yeniden öğrenirim hergün
Sabahın ilk ışıklarına günaydın derim
Penceremde ötüşen kuşları dinlerken
Bahçeden süzülür kokusu güllerin

Apartmanda yaşayanlar bilemezler
Ne sonbaharın yaprak örtüsünü
Ne de kışın bembeyaz görüntüsünü
Bizler ne kadar anlatsak da,
Yeni nesile masal olacak,
Zamanın da yaşananlar...



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şimdi masaldır, yaşananlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şimdi masaldır, yaşananlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şimdi masaldır, yaşananlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL