Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
MUHARREM değirmenci
MUHARREM değirmenci

AKMA ___________GÖZLERIMDEN..

Yorum

AKMA ___________GÖZLERIMDEN..

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

744

Okunma

AKMA ___________GÖZLERIMDEN..

AKMA """GÖZLERIMDEN....
Akma gözlerımden....yağmur misali akma..
Yıkama kir tutmuş....kalbımı....
Süzülme yanaklarımdan..
Damla damla..
Islatma bedenımı
"""Akma gözlerımden....
Bırak acılararımla.
Kalayım ...
Kendı yaramı ..
Kendım sarayım.
""""Bırak hayelde olsa...
Bende bır güneş.
Gıbı doğayım..
Bırak ben..lığimi.
Ben Bende kalayım.....

Akma gözlerımden....
Acma ..yaramı...
Bırak kalsın ustu kapalı..
Bırak kalsın yaralı
Bu gönül zaten.
Bahtı karalı...

Akma gözlerım...
Akma..
Akıpta ıslatma tenimi...
Akıpta. Pas tutmuş Hancer.
Gıbı delme ..yüregimi.
Bırak ben benle.
Kalayım ..
Dert lerımı..kendımde.
Saklayayım..
...."""........
Akma gözlerim..
../muharrem/16/.
OCAK/2013/...
Carsamba/Saat/...
10/45/IZMİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Akma ___________gözlerımden.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akma ___________gözlerımden.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKMA ___________GÖZLERIMDEN.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL