Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
KEMALYARAŞ
KEMALYARAŞ

ÖLÜM

Yorum

ÖLÜM

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

968

Okunma

ÖLÜM

ÖLÜM



Kaldırımlar nesi olur bu sokakların
Baca dumanın
Bu bitmeyen sevdalar
Bunca yükü dünyanın
Nesi olur yüreğimin
Varlar yokun
Taşlaşmış kalpler
Seven gönüllerin
Ya bu hüzzam beste
Hüzünlü saba
Nihavent sirto.
Nesi hayatın?
Şu deli gibi yağan yağmur
Karanlığı delen şimşekler
Kara kara bulutlar salkım saçak
Nesi gözyaşının
Yakamozlar nesi olur denizin
Tuz balığın?
Ya ölüm!
Ölüm nesi ayrılığın?

2008-İZMİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL