Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
aslayargılama
aslayargılama

" HER KULUNUN BİR DERDİ VAR ".....NİZAMİ MERT....

Yorum

" HER KULUNUN BİR DERDİ VAR ".....NİZAMİ MERT....

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1178

Okunma

" HER KULUNUN BİR DERDİ VAR ".....NİZAMİ MERT....



KİMSE BİLMEZ

Her kulunun bir derdi var,
Çeker gider kimse bilmez.
Yüreğimde aşk ile nar,
Yakar gider kimse bilmez.

Hasretin çileye döner,
Yanan ateş bir gün söner,
Gözlerinden yaşlar iner,
Akar gider kimse bilmez.

Dağların başı dumanlı,
Her şeyin ömrü zamanlı,
Karşımda kaşı kemanlı,
Bakar gider kimse bilmez.

Ah etsem yırtıyor arşı,
Bülbül durur güle karşı,
Dilinde bir sevgi marşı,
Okur gider kimse bilmez.

Nizami der ki derdinden,
Yürüyüp durur ardından,
Vurgunlar yemiş sırtından,
Ölür gider kimse bilmez.

Nizami MERT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

" her kulunun bir derdi var ".....nizami mert.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz " her kulunun bir derdi var ".....nizami mert.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
" HER KULUNUN BİR DERDİ VAR ".....NİZAMİ MERT.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL