Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Se
Serap Genç

SEVGİN

Yorum

SEVGİN

( 2 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1396

Okunma

SEVGİN

soğuk bir kış günü dışarı buz gibi,
içimi ısıtacak sözlerin yok ki
yollar buz düşecek gibi
üşüdüm sevgin ısıtsın beni.

dışarıda üşüyen canlılara,
ısınacak yuva
onları koruyup seven,
biz olmalıyız.

kar yağıyor lapa lapa,
yollar oldu buz ayaz
kardan adam oldum,
sevgin olsa erisem hemen

SERAP GENÇ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevgin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
el_eli
el_eli, @el-eli
9.1.2013 11:42:21
5 puan verdi
Şiirinizi kutluyorum
Gonlunuzde hep yaz olsun
Selamlarimi iletiyorum
tutkun durukan
tutkun durukan, @tutkundurukan
9.1.2013 11:33:04
güzel şiir...tebrikler...
ata06
ata06, @ata06
9.1.2013 11:32:23
5 puan verdi
sevip ve sevilmeniz dileğimle emeğe sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL