Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
coskun_05
coskun_05

SEN NE DERSEN DE

Yorum

SEN NE DERSEN DE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1500

Okunma

SEN NE DERSEN DE

SEN NE DERSEN DE

Saatler geçmez, zamansa durgun,
Bu aklım yetmez, kalbimse kırgın,
Aslında seçmez, tek sana vurgun,
Kızsam da küssem de, ben seninim..

Takvim yaprağında, saatin zilinde,
Gülün toprağında, bir zencefilinde,
Sen gaf dağında, bir dilsizin dilinde,
Belki çok üzmüşsemde , ben seninim..

Çıkart emanetini, karşı dağa vur,
Yetmezse etimi,bir tuzağa kur,
Yoksa kıymetimi, çok uzağa savur,
Sen ne dersen de,ben tek seninim..

29.12.2012
Coşkun Çalişkan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen ne dersen de Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ne dersen de şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN NE DERSEN DE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ö.ç.m
ö.ç.m, @o-c-m
29.12.2012 08:45:38
Şiir ekle bölümünde "Resmi üste koyun" linki var. Resim şiiri okutmuyor.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL