Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
aşk rehberi
aşk rehberi

Kafir Zaman

Yorum

Kafir Zaman

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

935

Okunma

Kafir Zaman

Hadi durmayın
biraz daha ölüm verin bana
zira;
yıkılıyor bir bir
cahiliye devrindeki
putlar misali
içimde sevda


hadi söyleyin
kan hücrelerimde dolaşan
bu kıyamet misali satırlar
hangi kavmin günahlarıdır
ve hangi peygamber
tebliğ eder artık Aşkı
bu kafir zamana...




Meryem Akyıldız

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kafir zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kafir zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kafir Zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
emrgl
emrgl, @emrgl
4.2.2013 22:03:15
5 puan verdi
'kafir zaman' güzel yakalamışsın :) şiir güzel ama başlık daha güzel :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL