Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
CuneyTeymuR
CuneyTeymuR

Fatih Sultan Mehmet

Yorum

Fatih Sultan Mehmet

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2473

Okunma

Fatih Sultan Mehmet



Bugün yastayız...
Bugün Peygamber Efendimizin hadisi şerifine mazhar olan büyük komutanın yaşındayız.

Bugün yastayız...
Fatihin; ya o beni alıcak yada ben onu alı cam dediği istanbul’dayız.

Bugün yastayız...
Dünya cağını değiştiren kahramanın hakka yürüdü yoldayız.

Ve bugün yastayız...
Ecdadın dilini konuşamayan tek insanız.



CuneyTeymuR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Fatih sultan mehmet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fatih sultan mehmet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fatih Sultan Mehmet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
22.12.2012 11:10:26
5 puan verdi
Ecdadın dilini konuşamayan tek insanız. evet ecddın dilini konuşamayan tek milletiz....düşündüren dizeler...ecdadımızn tarihine baktıgımız zaman gerçekten o camilerin sarayların üzerindeki yazıları okuyamayan anlayamayan tek milletiz...yazan yüreği kutluyorum saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL