Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
samasya
samasya

O ,AŞK

Yorum

O ,AŞK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

733

Okunma

O ,AŞK

gidip gelmek gibi
uyuyup uyanmak
sesini duymadan
dokunmadan hissetmek
kapalı gözlerle görmek
yürürken yanında
düşünürken aklında
her nefesteki mana
hayatın anlamı o
aşk
çiçek gibi güzel
ufuk gibi uzak
yağmurlara aldırmamak
anlata anlata bitmeyen
el atıp tutamadığın
hava gibi var ,görünmez
içindeki ateş
yolun sonundaki o
aşk

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O ,aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O ,aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O ,AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL