Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mustafa Bertan
Mustafa Bertan

Akşamları verin bana

Yorum

Akşamları verin bana

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1338

Okunma

Akşamları verin bana




Akşamın kızıllığı
Akşamın ahrazlığı
Gurup düşen bulutları
Ufukları verin bana

Yeryüzüne düşen bulutlar okşasın tenimi
Ücraya kanat çırpsın kuşlar
Haber uçsun dostlarıma

Küf kokan meşe yaprakları
Kapılır rüzgârın hışmında oratoryoya
Son bir kez kulaklarımda çınlasın
O şarkı çalsın gramofon da
“Başın öne eğilmesin
Aldırma gönül aldırma”

Sütliman denize düşünce bakır rengi
Dalgalanıp derya, kasvetini vurunca kenara
Meltemlere hibe son nefesim
Gözyaşlarım ırmaklara
Ben hep sizde kalayım
Akşamları verin bana


Mustafa bertan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Akşamları verin bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akşamları verin bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akşamları verin bana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mutsuz_Şair
Mutsuz_Şair, @mutsuz-sair
20.12.2012 22:02:55
Şiirinizi çok beğendim Tebrik ederim..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL