Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
CuneyTeymuR
CuneyTeymuR

Bazen Sevmek Gerek

Yorum

Bazen Sevmek Gerek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

904

Okunma

Bazen Sevmek Gerek

Bazen olduğu yerde bırakmak
Umduğun yerde bulamamaktır sevmek
Bazen ağlamak bazen de gülmek gerek

Çoğu zaman hüzünlü görünürüm bilerek...

Bazen yalvarmaktır sevmek
Ardın da ağlayarak, beni bağışla diyerek…

Bazen haykırıştır sevmek bazen isyan bazen de bir öfke…

Bir gidişin vardı
Dönüp de ardına bakmayışındı.
Yaralı bir can vardı
Seni her zaman anardı.
VE
Bir yudum su gibidir sevmek
Bazen hiç içmemek gerek…

CuneyTeymuR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bazen sevmek gerek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bazen sevmek gerek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bazen Sevmek Gerek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL