Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şa
Şair mehmet

SESLENİŞ

Yorum

SESLENİŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

898

Okunma

SESLENİŞ

Gören kör
İşiten sağı
Yaşayan ölü
Rüzgar ol toprağı savur
Toprak ol güneşte kavrul
Güneş ol sevgiyle yoğrul
Evren’in bir sahibi var
Bağır, bağır, bağır
Bağır ki cüceler er meydanında boğulsun
Karabasanlı düşlere güneş dogsun.

Bir elma şekerine susulmaz çocuk
Seheri soldurulmuş kadın
Baharı üşüyen delikanlı
Hangi masallar törpüledi hikayelerinizi
Hangi masalları gerçek
Hangi masallar çözmüş ki bulmacaları
Baharında dul kalırken gelinler
Hangi masallar uyuttu gençliğimizi...
MEHMET GÜVEN...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sesleniş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sesleniş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESLENİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL