Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mernis38
mernis38

Ertelenen Gülüşler

Yorum

Ertelenen Gülüşler

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1370

Okunma

Ertelenen Gülüşler

Gülüşlerimi ertelemeliyim artık
Ulu orta sevişmelerde yaşananlar canımı yakıyor
Aynı hazineden beslenmeliydik
Keşkelerin yasaklandığı bir dünyada,

Ismarlanmış acılarımı seninle sildim.
Neylersin ki oyuncaklarımı yitirdim
Yaralarımın arasında kaldı gençliğim
Sarmaş dolaş saçlarından kaptım ,

Uzanamayacağım yıldızların kokusunu
Gölgen adına savaş veriyorum SEVGİLİ
Savaşlarımı yakamozlarla süslüyorum
Tanrıların gazabından kaçıyorum

Ellerimden tut ne olur
Tut ki kızıl güller geçsin ömrümden
Sesinle seviştim geceler boyu
Tenine duyulan hasret adına tut ellerimi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ertelenen gülüşler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ertelenen gülüşler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ertelenen Gülüşler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HATİCESARITAŞ
HATİCESARITAŞ, @haticesaritas
24.1.2013 19:32:38


gülüşlerinizi ertelemeyin sonra çok geç olabilir...

duyguda sınır yoktur...coşar çağlar engel tanımaz...

selam ve saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL