Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
lafı güzaf
lafı güzaf

kara sevda(lar)

Yorum

kara sevda(lar)

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

4,7

Puan

1240

Okunma

kara sevda(lar)

meşki olmayan yolların
bahtiyar bıraktığı kara sevdalara...

mürekkep kaşlı satırların
aşk oyasıyla yapılmış hayallerinde
ince duşerdi gözyaşı yağmurun saklısına
yinede uyunurdu umut kundağında

ama dağınık dururdu gönül odaları
gidenin suskun karanlığında
deniz mavisi yıkanan yıldızların
vuslat göçü seher uykularında

ve bir gün daha solar şimdi
mazi garbı takvimde
derin acılarda tutuşmuş
aşikar kara dumanın adında

sevdalı bıraktığın istanbul işte
gün selası mor bulutlarda
narin bir çocuk gibi susmuş
yaşlarını bağrına vurmakta

perdesi sen olmuş,bir rolün
oyunda ki yalnızlığı bu
oyuncusu hazan olan oyunda beni bulduğu

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Kara sevda(lar) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara sevda(lar) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kara sevda(lar) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
14.12.2012 19:01:00
Güzel şiirinizi tebrik ediyorum Selâm ve saygılar sunarım........ ..

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL