Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Karaca Yakup
Karaca Yakup

DOST BULAMADIM

Yorum

DOST BULAMADIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1009

Okunma

DOST BULAMADIM

DOST BULAMADIM


Bahar yaz ayında bu soğuk niçin?
Üşüyen bedene post ,bulamadım.
Koşupta kendimi ısıtmak için,
Engeli olmayan, pist bulamadım.

Duman çökmüş kar yağıyor dağlara,
Hazan vurmuş, bülbül konmaz bağlara,
Yalın ayak geldim ben bu çağlara,
Ayağıma bir çift, mest bulamadım.

Karaca Yakup’um kime ağlaya,
Feryadım yükselir arş-ı alaya,
İsmimle son verir hoca selaya,
Yaramı sarmaya, dost bulmadım.

02.12.2012.
[email protected]

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dost bulamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dost bulamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOST BULAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL