Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
selimkenan
selimkenan

BUGÜN

Yorum

BUGÜN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

805

Okunma

BUGÜN

Bu gün senin günün sevgilim
Bu gün doğmuşsun sen
Bu gün gözlerini açmışsın dünyaya
Bu gün yazmış seni bana rabbim

Bu gün benim bayramım sevgilim
Bu gün düşmüş ateşin içime
Bu gün anlamışım ben yaşamanın değerini
Bu gün yazmış beni sana rabbim

Bu gün bizim sevgilim
Bu gün unutalım derdi kederi
Bu gün bizim sevgilim
Bu güne özel yaşayalım
Bu gün bizim sevgilim
Bir daha bırakmamak üzere
Bu gün tutalım ellerimizi
Çünkü bu gün bizim sevgilim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bugün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bugün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUGÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL