Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Guldane Dal
Guldane Dal

Sevgilim

Yorum

Sevgilim

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

945

Okunma

Sevgilim

Sen ,
Ebedi aşkım ,
Ve ,
Güzel günlerimin pınarı ,
İçimdeki durulmayan su ..
Lazımsın şimdi bana ,
İnan ,
Mutlu günümde girseydin şu kapıdan ....

Güldane Dal ( 20070207 )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mustafasakman
mustafasakman, @mustafasakman
4.1.2008 17:29:57
çok içten şiirleriniz... oldukça doğal. kutlarım.
fertom
fertom, @fertom
6.12.2007 18:04:04
Gittikçe Sunay Akın kokmaya başladı.
Özgün ama duru bir Türkçe anlatımı.
Tebrikler.
dellysedat
dellysedat, @dellysedat
24.11.2007 14:55:30
güzel..kısa..öz...
yüreğinize sağlık...
Tebrik ve selam ile...
Şiirle kalın...
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
24.11.2007 14:35:11
Çok hoş çok güzel
şairane
kutlarım yürekten

sevgi ve hürmetle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL