Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hakan60
hakan60

mecnunlar gibi sevdiğim seni

Yorum

mecnunlar gibi sevdiğim seni

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

848

Okunma

mecnunlar gibi sevdiğim seni

mecnunlar gibi sevdiğim seni
görünce başımı eğesim gelir
keremler gibi yandığım seni
çıkınca karşıma yakasım gelir


güllerden ayırt etmediğim seni
herkesle aynı kefeye koyasım gelir
her şeyin üstünde tutduğum seni
yerin en dibine sokasım gelir


her yere adını yazdığım seni
saniyeler içinde silesim gelir
beraber yaşadığımız şu şehri
aklıma geldikçe terk edesim gelir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mecnunlar gibi sevdiğim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mecnunlar gibi sevdiğim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
mecnunlar gibi sevdiğim seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL