İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
avnitemiz
avnitemiz

SEVDAYA MI TUTULDUM

Yorum

SEVDAYA MI TUTULDUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

849

Okunma

SEVDAYA MI TUTULDUM

Günleri, haftaları, kovalayıp dururdum
Bir düşüncem yok idi, hayatı seviyordum.
Her şey aynıydı bende, sevdaya gülüyordum,
Seni görünce bilmem, sevdaya mı tutuldum?

İçimde bir şey yoktu, seni görmeden önce,
Pekte erken sayılmaz, iki ay oldu bence.
Ani bir şimşek çaktı, san ki birden kör oldum,
Seni görünce bilmem, sevdaya mı tutuldum?

16.01.1981
Avni Temiz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdaya mı tutuldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdaya mı tutuldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDAYA MI TUTULDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL