Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mahir...
mahir...

hoşça kal...

Yorum

hoşça kal...

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1176

Okunma

hoşça kal...

hoşça kal...

hiç bir şey tekrarını yaşamaz bilirsin
bundan sonra
geçmişi
hatırlamak
ve
yaşamak
için
gözlerimizi kapayacağız
bitti
sevinçler
umutlar
yok bizim için
gelecek
bu
eski aşk
yok olsa da beden
hep
yaşayacak
hoşça kal
bebek
hoşça kal
ben artık
hoş değilim
bari sen hoş ça kal...




mahir.kasımikibinoniki...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hoşça kal... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hoşça kal... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hoşça kal... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL