İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
mustafa_mandıralı
mustafa_mandıralı

GÖZLERİNE BAKINCA

Yorum

GÖZLERİNE BAKINCA

( 4 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2611

Okunma

GÖZLERİNE BAKINCA

GÖZLERİNE BAKINCA

Gözlerine bakınca…
Denizin, gökyüzünün berrak, temiz maviliğini...
Ana karanın siyahını gördüm.
Daha el değmemiş bir ağacın yeşilliğini,
Üzerinde tonlarca su taşımasına rağmen,
Pamuk gibi gök yüzünde süzülen,
O bulutları gördüm.
Bir Salı sabahında
Seher vakti, güneşin o parıltısını gördüm…
Gözlerinde!
Ben gördüm hiç unutmuyorum.
Bir yol gördüm, yolun her iki yanında,
Gökyüzünü yarıp geçecekmiş gibi olan,
Bir kaçı sararmış,
Birkaçıda yol kenarına düşmüş olan yapraklarıyla,
O çınar ağaçlarını gördüm.
Gördüm bütün bunları ve hiç unutmuyorum.
Ben giderken…
Gözlerine bakınca.
edebiyatdefteri.com / Mustafa MANDIRALI

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gözlerine bakınca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerine bakınca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİNE BAKINCA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Magic
Magic, @magic
25.8.2015 18:36:35
Cooook guzel bir yazi okudum, tebrikler..... 😀
yaban gülü(gurbetbaci)
yaban gülü(gurbetbaci), @yabangulu-gurbetbaci-
15.11.2012 00:27:40
5 puan verdi
gözler kalbin aynasidir yalan asla söylemez onlar.Yürekdeki gözlere yansirmis,bebeklerine her bakisda ona birseyler animsatirmis.Bakmak vede görmek gerek.rengi hic farketmez mühim olan icindeki sirlardir.Derinlerine dalmak,solyanina sevda olup akmak,iste böyledir gönül gözüyle sevgiliye bakmak..diyesim geldi.yüreginize saglik.bakdigini gören gördügünü diline döken yürege selam olsun.

yaban gülü(gurbetbaci) tarafından 11/15/2012 12:27:54 AM zamanında düzenlenmiştir.
Etkili Yorum
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
14.11.2012 22:00:42
5 puan verdi
yüreğine sağlık dost kaleminiz daim olsun kutladım bu güzel şiiri
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL