Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
galaoğlu
galaoğlu

Gecenin ayazı sabaha yakın

Yorum

Gecenin ayazı sabaha yakın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

861

Okunma

Gecenin ayazı sabaha yakın

Günah sendedir yar belki de bende
Ne sırlar saklıdır ah bu bedende
Ruh çıkmadan gülüm bu fani tende
Beklerim sevdiğim beklerim seni

Fark etmez sevdiğim uzakla yakın
Çıkıp yücelerde yollara bakın
Gecenin ayazı sabaha yakın
Gözlerim sevdiğim gözlerim seni

Gün değil ay değil dakka bir olsa
Yansa da yüreğim kızgın kor olsa
Ellerim elinden bir an ayrılsa
Özlerim sevdiğim özlerim seni
Ekrem MADENLİ
04/11/2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gecenin ayazı sabaha yakın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecenin ayazı sabaha yakın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gecenin ayazı sabaha yakın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL