Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
raufsaim
raufsaim

Acem Kızı

Yorum

Acem Kızı

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1444

Okunma

Acem Kızı

Acem Kızı

Ey acem kızı,
Dert miydi ki bu aşk bana,
Ben senin aşkın uğruna,
Ölüm şerbeti içmeye hazırım.
peki;
Benim aşkım dert mi geldi sana,
Ölümle baş başa bıraktın beni,
Bu endişemi;
Ölmekten korktuğum içinmi sandın.
Kaybetmekten korkar seni kalbim...
Sensizlikle azar azar kendimi öldüreceğime,
senin sevginle ölüme yürürüm ben.
Fakat
Ben seni mecnun misali sevdiğsem,
Senin beni leyla misali seveceğini bilemiyorum ben...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Acem kızı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acem kızı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acem Kızı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gülserateş1972
gülserateş1972, @gulserates1972
3.11.2012 11:45:13
5 puan verdi
YÜREĞİNİZE SAĞLIK DEĞERLİ KARDEŞİM...SELAM VE DUA İLE...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL