Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ha
halley1

Sevgi

Yorum

Sevgi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1003

Okunma

Sevgi


SEVGİ

Sevgi kapıları açan anahtar,
Sevgi gönüllerin yanan ocağı.
Sevgi’yle yetişir bütün varlıklar,
Sevgi her nesnenin ilgi odağı.

Sevgi’yle yoğrulup geldik cihana,
Sevgi’siz hayatta olur mu mana,
Sevgi kardeş, sevgi baba, yâr,ana,
Sevgi insanlığa açar kucağı.

Ereni sevgi ye muhtaç yaşarım,
Sevgi’yle yürürüm onla koşarım,
Sevgi ile her engeli aşarım,
Sevgi kalesine diktim sancağı.


Mehmet EREN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.11.2012 19:46:45
Beğeni:
0
Okunma:
1003
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL