Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
n.kaygısız
n.kaygısız

son bir bakıştır aşk..

Yorum

son bir bakıştır aşk..

3

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

1087

Okunma

son bir bakıştır aşk..

son bir bakıştır
ölüm
titrerken
el ayak
yürek..

son bir bakıştır
aşk
dağdan
gökten
bulutlardan
kendine..

son bir bakıştır
gitmek
öncekilerden
hızlı
öndekilerden yalın..

son bir bakıştır ölüm
başkalarından
kendine..


30/10/2012
ödemiş

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Son bir bakıştır aşk.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son bir bakıştır aşk.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
son bir bakıştır aşk.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gevdan
gevdan, @gevdan
31.10.2012 12:50:52
son bir bakıştır aşk..

son bir bakıştır
ölüm
titrerken
el ayak
yürek..

son bir bakıştır
aşk
dağdan
gökten
bulutlardan
kendine..

son bir bakıştır
gitmek
öncekilerden
hızlı
öndekilerden yalın..

son bir bakıştır ölüm
başkalarından
kendine..
_______________________________Yüreğiniz hiç susmasın saygımla...
Ahmet Moran
Ahmet Moran, @ahmetmoran
30.10.2012 12:44:46
Yine hüzün damladı değerli kalemden, güzel anlatımdı.Kutluyorum dost kalem.
meselci
meselci, @meselci
30.10.2012 12:18:05


ve devam eden bir şiirdir
şairden bize kalan titrek mısralar.

ÇOK BEĞENİMLE.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL