Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
NİHAT İLİKCİOĞLU
NİHAT İLİKCİOĞLU

VE SONUNDA BİTTİ BAYRAM

Yorum

VE SONUNDA BİTTİ BAYRAM

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1150

Okunma

VE SONUNDA BİTTİ BAYRAM

VE SONUNDA BİTTİ BAYRAM

Koştur ha babam koştur.
Bayram gelecek diye koştur.
Coştur kendini bayram diye.
Coştur anam coştur.
Bir başka sevinçtir.
Bir başka güzeldir.
Bir başka mutluluktur.
Bayramlar hoştur.
Sonunda biter.
Ardına dönüp bakarsın ki;
İnsanlar yorgun, her şey vasat.
Herkes durgun, işler kesat.
İşte o zaman anlarsın.
Yaptıkların.
Ve hayat boştur.

Şiirde Nedir ?

Vasat ( Sıfat, Arapça ) Orta.

Kesat ( Arapça ) 1. Alışverişte durgunluk. 2. Yokluk, kıtlık.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ve sonunda bitti bayram Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve sonunda bitti bayram şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VE SONUNDA BİTTİ BAYRAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmet ali unsal
mehmet ali unsal, @mehmetaliunsal
29.10.2012 21:36:27
5 puan verdi
İnsanlar yorgun, her şey vasat.
Herkes durgun, işler kesat.

Bayram sonrasını anlatan dizelerinizi kutluyorum Nihat hocam. Yine anlam ve mana doluydu.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL