Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Alibaba
Alibaba

GÖZLERİM ISLANMIYOR

Yorum

GÖZLERİM ISLANMIYOR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

676

Okunma

GÖZLERİM ISLANMIYOR

GÖZLERİM ISLANMIYOR





Bekliyorum karanlık gecenin sabahını
Kanmıyor deli gönlüm durmuyor uslanmıyor
Gitti diyemiyorum şu gönlümün şahını
Kurumuş pınar gibi gözlerim ıslanmıyor

Korkmuyorum her sabah gözlerimi açmaya
Alıştırdım kendimi rüyalardan kaçmaya
Bağladım gidişatı biraz deli, saçmaya
Artık hayalin bile göğsüme yaslanmıyor

O ilk aşkın sızısı içimde bugün gibi
Bu ne düş ne de rüya her şey açık gün gibi
Yıllar gelip geçse de hatıralar dün gibi
Hayaller suya düşse inan ki paslanmıyor




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerim ıslanmıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerim ıslanmıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİM ISLANMIYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülayşe DELEN
Gülayşe DELEN, @gulaysedelen
24.10.2012 12:08:57
gönüle söz geçmiyor..güzeldi..teşekkürler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL