Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
YağMuRun İzİ
YağMuRun İzİ

MEĞERLİYİZ

Yorum

MEĞERLİYİZ

7

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

1333

Okunma

MEĞERLİYİZ





ardı ardına eklesek, bizi cehennemin dibine götürebilecek bir tren yapabileceğimiz kadar
fazla meğer var hayatımızda...




yağmurun izi



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Meğerliyiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meğerliyiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEĞERLİYİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
23.10.2012 12:14:02
candan kutlarım dost kalemi
Sev_tap
Sev_tap, @sev-tap
23.10.2012 09:56:18
var...
lamour
lamour, @lamour
21.10.2012 17:06:10
eklenti varsa iliştir yanına benide..
deniz-ce
deniz-ce, @deniz-ce
21.10.2012 16:01:23
candan'dan

''ben ne çok hata yapmışım meğer'' dizeleri var aklımızda
şiirden sonra.

saygılar...
İsmail Gezer
İsmail Gezer, @hachik333
21.10.2012 15:09:38
meğer ardı ardına ekleniyormuş...
meltemecem
meltemecem, @meltemecem
21.10.2012 14:54:27
Vah kuzum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL