Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Hayal ettim

Yorum

Hayal ettim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

788

Okunma

Hayal ettim

Hayal ettim

Hasretin içimde döndü dolandı
sıcaklığın sarıyor her bir yanımı
bıraktığım yerdemisin
oldugum yerdemiyim?

Bugün hep aklımdaydın
zaman gecmek bilmedi
ben seni özledim
bugün cok bekledim

Hava çok güzeldi,dolaştım
yanımda sen ol istedim
elele gezdigimizi düsündüm
ben hep seni hayal ettim

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayal ettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayal ettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayal ettim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL