Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Merve Solmaz
Merve Solmaz

GİTTTT

Yorum

GİTTTT

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1267

Okunma

GİTTTT

GİTTTT

Git...
Sessiz sedasız,
Yüreğime dokunmadan git,
Bir adını bağışla bana,
Birde gülen yüzün kalsın hafızamda...
Git...
Ardında yalnızca yarım bir sevda kalsın,
Tamamlanmamış duygular,
Yaşanmamış anılar kalsın,
Ve git ,
Öyle bir git ki,
Özleyeceğim bir tek sözlerin kalsın...

>M.Solmaz<
10/10/2012 23:30
Akyazı / SAKARYA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gitttt Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitttt şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTTTT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YIKTINKALENIKIRDIMKALEMI
YIKTINKALENIKIRDIMKALEMI , @yiktinkalenikirdimkalemi
14.10.2012 20:12:48
5 puan verdi
guzel bir şiir okudum kutlarım sevgim saygı ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL