İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ

Gündüz-Gece

Yorum

Gündüz-Gece

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

939

Okunma

Gündüz-Gece

Gündüz gurbetteyim gece sılada
Sılayı yaşarım her gün rüyada
Hangisi gerçektir iş ayırmada
Gündüz gurbetteyim gece sılada

Geceden sığındım ben rüyalara
Rüyalar bedeldir bin bir aylara
Karışmayın garip uyuyanlara
Gündüz gurbetteyim gece sılada

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gündüz-gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gündüz-gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gündüz-Gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL